Teeth

Jag kommer alltid va den jag är! Jag är en tjej med stora drömmar, starka åsikter och en stark personlighet.
Jag funderar ibland om jag borde ändra mig och va som andra.
Men så tänker jag nej, jag tänker inte ändra på mig, eller jo i vissa saker som jag gör mot andra men inte på min personlighet.

Jag är en tjejtjejig tjej som älskar tvspel och glass!


Here i'm take it or leave it!




Jag önskar mig en rosa värld med massa mys! De vore en perfekt Janevärld :)


Life is life

Hej,

Idag är det en dag då jag känner att jag inte orkar med själviska, elaka och tröga människor! Hatar folk som aldrig kan ställa upp! Visst människor kan väl få vara själviska men då ska de inte förvänta sig saker tillbaka! Jag har nog träffat de elakaste människorna på denna jord! Just nu är jag bara förbannad och vill bara skrika på vissa människor som jag egentligen önskade bara kunde försvinna ur mitt liv. Visst man väljer vilka man vill ha i livet, i know! Men ibland är det svårt. Frågan är vad nästa steg är. Vågar jag ta nästa steg? Vågar jag glömma? Vill jag glömma?


En sak vet jag och det är att jag vill ha människor runt mig som ställer upp!


xoxo

Meet Me Halfway

HEJ,

Sitter och kollar runt lite på nätet, det finns så mycket fina kläder man vill ha!

Förresten har jag fått en konstig dröm på sista tiden, eller konstig och konstig. Mer olikt mig men jag vill starta en egen second hand butik. Som bara har kläder, smycken och väskor! Frågan är bara hur man får igång en sån? Nja blir nog lite mer receurs på den punkten!


Livet är en stor röra ibland!
Jag vill så mycket, jag vill upptäcka men gärna med den jag älskar.
Ibland så vill man olika det vet jag men jag blir tokig på att bara tänka hitta ett jobb och få fastanställning.
Det är inte alls så jag vill ha det, jag vill flytta och se världen, jobba på lite olika ställen. För kom igen hur svårt kan det va? :)




Just an Illusion


One step

Panik, hatar när man känner att man stryps av att ha panik. Jag är lugn och vill skratta och va mig själv men nu känner jag mig bara instängd och osäker. Jag vill göra något nytt, jag vill utvecklas och gå frammåt i livet men ändå vågar jag inte ta stegen. Kanske är det för jag känner att just nu har jag ingen trygghet i något eller någon.


Vill ha en ny start och att saker ska lösa sig så jag kan slappna av och göra saker som jag älskar. Vill ha inspiration!





Förresten älskar jag mitt nya mobilskal :)


xoxo

Truth

Igår vad jag med syrran i Ullared och det var riktigt roligt :) Dock att gå upp klockan 05:15 var inte lika kul..
Men köpte världens snyggaste mobilskal :)

Idag har jag handlat julklappar och alla blev perfekta speciellt till kärleken :)


Vad jag önskar mig i jul är att få en ny lägenhet och att allt ska fixa sig, men jag är väl lite pussy för att ta tag i saken!
Men jag hoppas tomten vet att jag ätit mina soltorkade tomater och varit en snäll flicka, haha!



xoxo


Missing you

Vill inte jobba idag, want just be with you babylove! <3






Jag äcklas, nu måste jag göra något åt detta! Kan inte gå och blunda och bara låta detta på gå, nu är det ändring som ska ske!

For my lover

Denna dag är en sån dag då man känner sig ensam och så oinspirerad! Man känner bara att man vill ifrån och göra något, upptäcka något! Jag har drömmar, många drömmar som jag bara väntar på att få uppleva. Men så stoppar jag mig i mitt tänk och funderar varför väntar jag? Varför ska man vänta med livet? Visst man kanske inte ska göra allt man vill men de jag menar är varför väntar vi på att leva? Varför inte bara leva i nuet och tänka att göra varje dag till den bästa. Varför ska jag nöja mig med att ha det hyfsat? Jag har kommit fram till en sak jag inte ska göra mer och det är att inte bry mig hur andra uppför sig. Det är en sak som tar mycket energi ifrån mig.



Jag tänker börja om och göra rätt, för jag lever inte i något xbox spel där jag kan leva för eveigt :)



Förresten gör jag nog världens goast grillspett



xoxo


Update

En tanke som slagit mig mycket nu på sista tiden är hur äckligt det är med drömmar som känns så verkliga. När jag vaknar är man fast i drömmen och känner bara hur kunde det hände. Så blir man orolig och måste nästan fråga dem jag drömt om, om det är sant. Det känns heller inte som om jag lär mig utan tar det på samma allvar varje gång. Men det är väl Jane i ett nöt skal :)






RSS 2.0