Secret

Detta har varit den jobbigaste måndagen på länge, och det är nog för att jag inte sovit så mycket i helgen och att man förlorade en timme igår :( De var verkligen den kortaste helgen jag varit med om, och detta kommer säkert vara den längsta veckan! Haha känner att jag klagar men de måste man få göra ibland. Ne nu ska jag kolla lite i min ikeakatalog och se vad jag ska köpa till min lägenhet :)





xoxo


Private Party

Sitter i soffan och kollar på debatt på svt play. Idag har familjen varit hos mig och de var jätte mysigt, har saknat dem! Senare tänkte jag spela tv-spel eller något annat får se lite vad som händer. Har inte sovit en blund i natt så kanske ska ta mig en powernap innan jag ska spela.





Vet inte vad jag ska göra, men de känns inte bra.








xoxo

Cold

Åh va arg jag blir, här har jag gått hela helgen plus igår och väntat p åatt få veta vem han kommer välja och så är finalen inte förens imorgon, så dagens avsnitt är väl bara massa skit. Åh jag orkar inte vänta! haha jag har såna problem :) Plus att jag är förkyld än och de enda jag vill är att gå till gymmet! Idag är en såndär dag jag vill göra en massa men bara för förkylningen så orkar inte kroppen med. Får bli soffan idag igen med massa film eller tv-spel, jag hatar att va sjuk!







xoxo

Winter

Hej,

Varöfr kom snön tillbaks? Jag klarar mig väldigt bra utan snön nu. Jag älskar verkligen vintern men nu hr jag faktiskt fått nog och vill ha vår och skinjack och solglasögon! Bara att slippa frysa röven av sig när man går utanför dörren ska bli awesome! Har precis duschat och de är så skönt när man är förkyld för en stund känner man sig lite friskare, men har jobbat idag och ska även jobba imorgon med. Kan inte ligga hemma och lata mig, ska jag vara hemma från jobbet så krävs det endel , haha! Sitter och funderar på vad jag vill göra, jag är så sugen på att starta ett företag, läsa vidare och jobba utomlands. Jag önskar att jag hade tre liv jag kunde få leva. Haha de är rätt sjukt att jag har så många drömmar om vad jag vill göra. Men en sak vet jag och det är att följa min egna väg och göra mina egna val. För det är ingen annan än jag som får leva med konsekvenserna av mina val av vad jag vill göra. Men USA tänker jag fasiken bosätta mig iaf någon period i mitt liv, helst i LA :)


Nu ska jag krypa ner under täcket i soffan och kolla på film eller spela tvspel.



xoxo

Off

Nu var de längre sen jag bloggade men jag tänker itne så mycket på att göra det eftersom jg sitter vid en dator nästan hela tiden på jobbet. Så är inte jätte sugen på att sitta vid datorn när man kommer hem! Nu är det söndag och denna helgen gick lika fort som den kom. Tiden går för fort! Men jag har bestämt mig för att stanna upp och njuta av livet och verkligen uppskatta det jag har! Har även mina tankar på att starta eget, har så många idéer men de man måste ha är tid. Men tänkte att jag ska kolla över det på min semester :) Har så många drömmar jag vill förverkliga och så mycket jag vill göra men allt har sin tid i guess. Huvudsaken är att jag är lycklig och att jag får drömma :)






xoxo

omg!

Dålig update men har inte tänkt på att blogga! Jannika var på besök för en vecka sen och stannade tills tisdag och sen har jag varit i malmö och jobbat! Har varit en toppen helg men den har gått för fort. Imorgon är det dags för jobb igen och på tisdag ska jag till Linköping på kurs. J jag är bara väldigt glad och lycklig just nu och jag hoppas verkligen att denna känsla är här för att stanna!








xoxo

RSS 2.0