Like suicide

Lördagkväll och har precis kollat på melodifestivalen, dock inga bra bidrag eller jo Linda B var helt okej men fula kläder! Jag har börjat fundera på vad jag verkligen vill göra här i livet, med jobb menar jag då. Hade varit kul att jobba som stylist, journalist, florist, psykolog, reseledare och lite andra jobb. Men svårt att veta vad man vill göra eller vad man ska satsa på. Men en sak vet jag och det är att jag vill resa mycket! Jag är en drömmare, i know.





Christian Walz - Like suicide <--- Awesome!


idiot

Ja då är det äntligen Fredag och det ska bli skönt att ha lite ledigt.. Idag har inte varit världens bästa dag och den har bara gått utför efter kl 10. Men men ikväll ska Frida komma och vi ska äta lite och mysa.





 Bror, du är saknad!










Du sårar mig, är det verkligen värt det?


Time

Idag är jag helt slut efter tränningen, men de är skönt att träna slut på sig. Sitter och kollar på Svensk Maffia och ajg tycker det är rätt spännande. Men ibland undrar man hur de tänker! Aja imorgon är det fredag och äntligen helg vilket ska bli så skönt! Men är lite nervös för måndag för då ska jag på kurs helt själv, haha! Men de går säkert bra det är bara att man är lite nervös innan för hur det ska gå och så.



=)






xoxo

Big in Japan

Träningen gick bra och det var himelskt att duscha och ta på sig myskläder och kolla 2 och 1/2 men i soffan! Nu inväntar jag Erik och mackan sen är det ju även BB ikv som jag tänkte kolla på om jag orkar! Jobbet idag var faktiskt rätt jobbigt, hade så mycket siffror i huvudet. Skulle räkna ut ett snitt på hur många heltidsanställda företaget hade och de har rätt många timvik och sånt. Så först skulle jag räkna ut vad varje 160 personer hade jobbat i timmar för hela 2010 sen slå ihop det och få ut snittet. Så är rätt trött i huvudet:( Men vad löser inte lite glass ;)



BIG FAIL AFTONBLADET! (och ja jag har inget liv)










Usch, vet inte vad jag ska säga. Igår kunde jag inte sova riktigt och just nu fick jag tillbaka samma känsla..

Perfect

Monday, vilket betyder Top Model! Nu är det bara 7 stycken kvar i huset och det blir bara mer spännande :) Förresten kollade BB igå, men vilka deltagare. Bara jag som inte fattar? Ska det inte va med människor som man vill titta på? Kanske bara jag som inte fattar. Men hur som helst jag kommer kolla ändå :D Tränat idag med och det gick helt okej fast det bästa är när man har duschat och sitter i leggings och min stora hoodie i soffan med täcket! De är nog min motivation och den största anledningen att jag tränar, haha nej de är såklart andra anledningar. NOT :) Åh idag är jag sådär galet lycklig, samma känsla som jag hade i lördags och igår! Förresten trivs jag i min nya lägenhet, dock vill jag inreda den på ett litet annat sätt tror jag :) Mer indiskt tror jag, eller jag vet inte. Jag återkommer på den punkten tycker det låter lite smartare. Åh ikväll är det även Magnus Betnérs stand up turne, den måste jag se. Har väntat hela dagen :)










xoxo


Good night







Old times




xoxo

Hey

Sitter här och kollar sista delen av Schulmans show och skrattar gott! De har tagit ett klipp från Tv4 när de intervjuar September och ja de är sjukt kul när de blir helt tyst och september bara va sa du? Haha!
Är så sugen på att åka utomlands eller mest vill jag till underbara USA! DEt var nog den bästa tiden i mitt liv när jag åkte till USA med ett par underbar människor! Vill bara tillbaka!!
Förresten var jag på Johan Glans i onsdags, det var sjukt kul och jag tyckte de som värmde upp var faktiskt rätt roliga! Jag skrattade och Johan glans hade rätt mycket nytt material så aa de var en lyckad kväll :) På måndag såg jag att Betnér skulle va på tv:n så tänkte kolla det på måndag :)
Längtar som bara den tills jag kan ta hit min hund, fast är lite orolig om han inte kommer trivas här i lägenheten :(
Ne nu ska jag spela lite :)









xoxo

Hell

Nu sitter jag i soffan invirrad i mitt duntäcke och ska kolla på svensk maffia. Är rätt slut efter tränningen idag så har bara tagit det lugnt íkväll! Har tusen tankar i mitt huvud just nu och jag vet inte vad jag ska göra! Eller jo jag ska nog spela lite :)


Läste på aftonbladet att Mc Donalds ska ge sig in i bröllopsbranschen, det första som slår mig är varför skulle man inte vilja ha donkan mat på sitt bröllop? Och hur ska de göra tårtan? Mina två stora frågor som dök upp först! Haha!




xoxo


You can call me Al

Åhå vad jag gillar det nya gymmet! Petra och jag tränade idag och det gick wonderful!
Nu ska tjockis magen bort :) Kollade Glee imorse innan jag gick till jobbet och höll på att tappa mackan i golvet ( Åt frukost inte så att jag går runt med en macka i handen 24/7) och såg Barney i How I meet your mother sjunga och dansa! Jag tror aldrig världen kommer sluta överraska mig men jag klagar inte ;) Har kommit fram till en lösning på mitt problem som jag skrev om igår, man får sitta i max 30 sekunder och sen måste man spola. Det är viktigt att man knäpper byxorna efter för det drar ut på tiden!




Ne nu ska jag beträda Arenan och slåss för mitt liv, see ya!




Förresten Lady gagas nya låt är awesome!



xoxo


Born this way

En liten liten tanke on my mind ( ta det med en nypa salt):


Idag på jobbet så kom jag att tänka en sak. När man är på toan, och ska kissa sen sitter man ett tag tror då folk att man gör nummer två? För nu efeter idag tänker jag klocka när jag kissar! Haha folk får väl tro vad dem vill men de är ändå lite pinsamt om de tror att man gör nummer två. Nu tänker jag, detta är nog fan bara jag som tänker på! Hahaha!





xoxo



RSS 2.0