What?

Förösker lyssna på vad jag vill men jag hör inget? Jag vet hur mycket allt betyder för mig och jag blir glad och är lycklig. Jag önskar att min värld var helt rosa och fluffig och mjuk med massor av gosedjur. Sen skulle jag vilja ha en pool och ett eget gym. Hade varit perfekt har nog aldrig tröttnat på min rosa värld! 




- Don't give up on me, please don't give up on me



Moment

 



Hot

Me mind just blow away!


Ut med det dåliga och in med det bra!

Jag är på ett sånt bra humör, älskar det!
Har kommit igång med träningen och känner att målet jag har satt ska jag nå!
Sen hoppas jag att det jag vill göra kommer jag få göra!
Ge mig sommar, värme och äventyr!


Drömmer mig bort till USA, vill verkligen dit snart igen det var det mest underbara jag upplevt i mitt liv! Helt förälskad i kulturet och landet!


Lot of people take it for a game, i´m just one of them!

Tänker på dig precis just nu, tror jag?



xoxo

Wollie Bollie

Me like ice cream!

Åh sitter nu i soffan och är helt slut efter en veckas jobb! Fast det som tog mest på mig var nog stockholmsresan som jag gjorde med mitt nya jobb! Fick bo på hotell med hotellfrukost så jag var nöjd. Men inte lika nöjd över att flyga, inomrikes är nog fan de äckligaste jag varit med om. Men man vänjer sig nog! Sitter och kollar på kattungar är jätte sugen på att skaffa katt! Och snart hoppas jag att jag kan ta min lilla vovve hit! Ska höra med mina nya hyresgäster om man får ha djur här! I hope so!


xoxo

Have some suger

Sitter hos min pojkvän och äter frukost, passar på att skriva lite i bloggen när han spelar.
Började packa igår och då förstod jag att jag har för mycket av allt, speciellt när henke och jocke blev helt galna av alla mina skor och väskor. Men jag trivs att ha många valmöjligheter det har jag alltid gjort, där av hatet till att packa det blir alltid fel! Jag borde egentligen vara ganska duktig på det efter alla gånger jag har packat men icke det sätter sig aldrig. Jag kommer alltid vara rätt dålig på det men jag kommer nog aldrig ge upp att försöka bli bra.
Fundera också på att starta eget så sitter och funderar på olika namn som skulle passa bra. Men de är många bitar som ska på plats innan jag kan starta det. Men jag ska definitivt försöka starta det innan detta året är slut, eller rättare sagt det ska va startat innan året är slut. Har också bestämt mig för att börja träna, för sen i sommras gick jag från att träna varje dag till att inte träna alls. Det har verkligen påverkat mig negativt men hade att göra med mitt gamla jobb för tiderna sög när man bara jobbade kvällar. Men nu med mitt nya jobb ska jag ta tag i träningen igen och komma tillbaka till mitt gamla jag!

Låter som detta året kommer bli kanon, hoppas verkligen att det blir det också!


xoxo

This is it

Nya året har börjat och jag får en känsla att det kommer bli bra :)
Börjar det nya jobbet vilket jag är väldigt nervös för! Ska flytta till en ny lägenhet som jag länge velat ha :)
Plus att jag har drömmen att starta ett eget företag och jag vill verkligen detta!
Sen började jag året med att fira ettårsdag med min underbar pojkvän.
Igår var jag även och fixade naglarna och jag blev väldigt nöjd, känns bara lite ovant. Men jag har bestämt mig för att lägga ner mer pengar på mig själv detta året :)
Har lite andra nyårslöften också som jag måste fixa!
Nej nu ska jag fixa lite och börja packa för sen ska jag träffa Petra :)










xoxo

RSS 2.0